Over Beauvert


Beauty begins the moment you decide to be yourself
                        -   Coco Chanel   -

 

Leuk dat je op mijn site kijkt! Ik ben Karin het gezicht achter Beauvert. In mijn schoonheidssalon in Houten geef ik al meer dan 15 jaar behandelingen die gericht zijn op huidverbetering, huidverzorging en ontspanning. Persoonlijke aandacht en rust vind ik erg belangrijk. Bij Beauvert mag je even “zijn” en genieten van een moment helemaal voor jezelf.

 

Ieder mens is uniek en goed zoals hij is. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit straal je dit uit en ben je in staat om “mooi jezelf te zijn”. In vind het een uitdaging om mijn klanten die mijn schoonheidssalon in Houten bezoeken hierbij te helpen.

 

Door mijn ervaring en verschillende opleidingen worden mijn massages altijd als zeer ontspannen ervaren. Naast schoonheidsspecialiste ben ik ook voetreflexmasseur.

 

Met behulp van de prachtige producten van Malu Wilz en Naturgeist geef ik je huid de verzorging die hij verdient. Daarnaast zorgen de ontspannende massages ervoor dat je stralend en met positieve energie de schoonheidssalon weer verlaat.

 

Ik zie je graag in mijn salon!

Beauvert.nl