Over Beauvert


Hallo ik ben Beauvert. Ik ben Karin en inmiddels meer dan 12 jaar werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Vanuit mijn passie als schoonheidsspecialiste ben ik mij gaan toerusten op het verbeteren van de huid in combinatie met volledige ontspanning.
Ieder mens is uniek en goed zoals hij is. Als je letterlijk en figuurljik goed in je “vel” zit straal je dit uit en ben je in staat om “mooi jezelf te zijn”. Ik vind het een uitdaging de klanten die mijn salon bezoeken hierbij te helpen.

In mijn behandelingen pas ik verschillende behandelvormen toe afgestemd op dat wat jij en je huid nodig hebben. Naast schoonheidsspecialiste ben ik voetreflextherapeute in opleiding. Verder volg ik regelmatig trainingen bij dermatologen om de kennis over de huid optimaal te houden. Door mijn jarenlange ervaring en verschillende opleidingen worden mijn massages altijd als zeer ontspannen ervaren. De huid gaat weer stralen, stress wordt minder en je hebt weer meer energie.

Ik werk met de producten van Babor en de verzorginsproducten van Naturgeist. Voor ieder huidtype en elke huidtoestand is er een keuze aan passende producten om de huid doelgericht te verzorgen of te verbeteren. Ik adviseer je graag welk product het beste bij jouw huid past.

Ik hoop je graag een keer in mijn salon te mogen ontvangen zodat je de rust, warmte en professionaliteit van Beauvert zelf kunt ervaren.

Share our website