Beauvert huidverzorging

Soms wil je gewoon even ontsnappen uit de drukte. Een ontspannende natuurzuivere schoonheidsbehandeling of massage kan dan wonderen doen. Hiervoor kun je terecht in onze gezellige en sfeervolle schoonheidssalon in Houten. In onze schoonheidssalon loop je na een behandeling weer stralend en met een gewoon heerlijk gevoel de schoonheidssalon uit. Geef je over en ervaar de kracht van onze handen. Met onze arrangementen hebben we voor iedere klant op een heerlijke behandeling. Ook kun je bij ons terecht voor losse behandelingen zoals epileren en harsen. Beauvert ontvangt je er met open armen en zorgt ervoor dat je lichamelijk en geestelijk weer helemaal tot rust komt.

lees verder

ActiesPer 1 oktober hebben wij de verzorgingsproducten van het merk Naturgeist aan ons assortiment toegevoegd. Naturgeist wordt geproduceerd in Duitsland, in Beieren aan de voet van de Alpen. De producten bestaan uit natuurlijke- en biologische bestanddelen en zijn dierproefvrij. Ook bevatten ze geen minerale oliën, conserveringsmiddelen en PGE’s. De natuurlijke bestanddelen verzorgen de huid optimaal en maken haar zacht en stralend. Vanaf nu kun je in de salon kennis maken met deze heerlijke nieuwe verzorgingslijn. Wie in januari een dag- en nachtcrème koopt ontvangt 50% korting op een liposomenserum.

Naturgeist vochtigheidsemulsie met Propolis

Nu van €17,50 voor €15,00. Een heerlijke vochtinbrengende dagcrème met Propolis. Werkt zuiverend, verstevigend en verzachtend voor de huid. Natuurlijk, biologisch en zonder PEG’s.